danas je 8.6.2023

ONLINE RAZGOVOR

Dobrodošli na rubriku za stručne online razgovore portala Radni odnosi u praksi. Ovdje u vrijeme održavanja online razgovora možete postavljati pitanja iskusnim stručnjacima o temama s kojima se susrećete u praksi. Možete postaviti pitanje na koje će Vam stručnjak odmah odgovoriti. Pitanje možete postaviti pod svojim imenom ili anonimno. Stručni online razgovor se odvija uvijek u određeno vrijeme o kojem ćete biti unaprijed obaviješteni na stranicama portala. Na online razgovor se ne morate ranije prijavljivati. 

Sljedeći stručni online razgovor je: 

Primjena Zakona o radu; poslovanje trgovačkog društva; zaštita intelektualnog vlasništva

13.06.2023    10:30 - 11:30

Na ovom online razgovoru možete postaviti pitanja vezano za primjenu Zakona o radu nakon posljednjih izmjena kao i pitanja vezano za zapošljavanje stranaca. Također, možete postaviti sva druga pravna i praktična pitanja s kojima se susrećete u svakodnevnom poslovanju vezano za primjenu Zakona o radu i reguliranje radnih odnosa, poslovanja trgovačkog društva, usklađivanje temeljnog kapitala iz kuna u eure, zaštitu intelektualnog vlasništva i slično. Sve što Vas zanima pitajte stručnog suradnika koji će u predviđenom terminu odgovarati na Vaša pitanja. Sva pitanja koja zahtijevaju složeniji odgovor i pitanja koja eventualno ostanu neodgovorena biti će naknadno odgovorena i u najkraćem roku poslana na Vašu elektroničku poštu.

Tomislava Furčić, dipl.iur. 

Odvjetnica sa 16 godina radnog iskustva u praksi, ovlašteni zastupnik za žigove pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo te pri EUIPO (European Union Intellectual Property Office) kao europski zastupnik za žigove i dizajn. Ima certifikat iz područja javne nabave te certifikat - Internal Quality Auditor. Autorica je članaka iz područja prava društava, prava intelektualnog vlasništva i radnog prava na hrvatskom i engleskom jeziku, a ima i položen ispit za stručnjaka zaštite na radu. Član je Žalbenih vijeća za područje žigova, industrijskog dizajna i oznaka zemljopisnog podrijetla od 2015. godine. Područje interesa su joj: pravo društava, pravo intelektualnog vlasništva, trgovačko pravo, javna nabava te radno pravo.

Registrirajte se u besplatne enovine
Input:
FREE WEBINARI ZA KORISNIKE

Godišnji odmor i regres u 2023. godini

Predavač: Ivan Vidas, mag. oec.

Datum: 27.6.2023

Vrijeme: 10:30 - 11:30

Ovdje se možete prijaviti na ovaj webinar

Ako ste naš pretplatnik, ulogirajte se na portal kako bi se prijavili na online seminar.

Registracija je obavezna!

Popis seminara i prijavu možete obaviti OVDJE.

PRAKTIČNE INFORMACIJE
Tečajna listina HNB 7.6.2023
 1 USD1,07 eur (-0)
 1 GBP0,86 eur (-0)
 1 CZK23,52 eur (-0,05)
 100 JPY149,09 eur (-0,87)
Druge valute
Dohodak Stopa poreza na dohodak
do 3.981,68 EUR 20 %
više
Putni troškovi
Dnevnice u inozemstvu - visina dnevnica za sve strane zemlje
Kilometri - također, možete pronaći udaljenost od grada do grada u Hrvatskoj
ostalo
On-line razgovor