danas je 15.8.2022

ONLINE RAZGOVOR

Dobrodošli na rubriku za stručne online razgovore portala www.radniodnosi.hr. Ovdje u vrijeme održavanja online razgovora možete postavljati pitanja iskusnim stručnjacima o temama s kojima se susrećete u praksi. Možete postaviti pitanje na koje će Vam stručnjak odmah odgovoriti. Pitanje možete postaviti pod svojim imenom ili anonimno. Stručni online razgovor se odvija uvijek u određeno vrijeme o kojem ćete biti unaprijed obaviješteni na stranicama portala. Na online razgovor se ne morate ranije prijavljivati. 

Sljedeći stručni online razgovor je: 

%nextchat

Zakon o sprječavanju sukoba interesa i druga pitanja iz redovnog poslovanja

Na ovom online razgovoru možete postaviti pitanja vezano za novi Zakon o sprječavanju sukoba interesa te obaveze koje uvodi novi Zakon. Također, možete postaviti sva druga pravna i praktična pitanja s kojima se susrećete u svakodnevnom poslovanju vezano za primjenu Zakona o radu i reguliranje radnih odnosa, kao i pitanja vezano za donošenje odluka, sklapanje ugovora, utvrđenje odgovornosti ovlaštenih osoba i slično, a na koje pravne odnose se primjenjuje Zakon o trgovačkim društvima itd. Sve što Vas zanima pitajte stručnog suradnika koji će u predviđenom terminu odgovarati na Vaša pitanja. Sva pitanja koja zahtijevaju složeniji odgovor i pitanja koja eventualno ostanu neodgovorena bit će naknadno odgovorena i u najkraćem roku poslana na Vašu elektroničku poštu.

Tomislava Furčić, dipl.iur. 

Odvjetnica sa 16 godina radnog iskustva u praksi, ovlašteni zastupnik za žigove pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo te pri EUIPO (European Union Intellectual Property Office) kao europski zastupnik za žigove i dizajn. Ima certifikat iz područja javne nabave te certifikat - Internal Quality Auditor. Autorica je članaka iz područja prava društava, prava intelektualnog vlasništva i radnog prava na hrvatskom i engleskom jeziku, a ima i položen ispit za stručnjaka zaštite na radu. Član je Žalbenih vijeća za područje žigova, industrijskog dizajna i oznaka zemljopisnog podrijetla od 2015. godine. Područje interesa su joj: pravo društava, pravo intelektualnog vlasništva, trgovačko pravo, javna nabava te radno pravo.

Žao nam je, sudjelovati mogu samo prijavljeni korisnici!
Registrirajte se u besplatne enovine
Input:
ONLINE SEMINARI

Videonadzor na radnom mjestu

Predavač: Ivan Vidas, struč.spec.oec.

Datum: 23.8.2022

Vrijeme: 10:30 - 11:15

Ovdje se možete prijaviti na ovaj webinar

Predložene izmjene Ovršnog zakona

Predavač: Darko Graf, dipl.iur.

Datum: 30.8.2022

Vrijeme: 10:00 - 10:30

Ovdje se možete prijaviti na ovaj webinar

Ako ste naš pretplatnik, ulogirajte se na portal kako bi se prijavili na online seminar.

Registracija je obavezna!

Popis seminara i prijavu možete obaviti OVDJE.

PRAKTIČNE INFORMACIJE
Tečajna listina HNB 14.8.2022
 1 EUR7,51 Kn (0)
 1 USD7,3 Kn (0)
 1 GBP8,86 Kn (0)
 1 CZK0,31 Kn (0)
 100 JPY5,47 Kn (0)
Druge valute
Dohodak Stopa poreza na dohodak
do 30.000,00 kn 24 %
više
Putni troškovi
Dnevnice u inozemstvu - visina dnevnica za sve strane zemlje
Kilometri - također, možete pronaći udaljenost od grada do grada u Hrvatskoj
ostalo
On-line razgovor